Magic Puppet

Click here to edit subtitle


C I P I  Ș I  S U R P R I Z A


Magic puppet vă prezintă spectacolul ”Cipi și surpriza”, un spectacol după cunoscuta poveste ”Cipi acest pitic uriaș” de Fodor Sandor. Vă invităm să faceți cunoștință cu Cipi și prietenii săi și să râdem împreună de năzbâtiile acestora. Spectacolul este destinat tuturor vârstelor, fiind o comedie atât pe gustul copiilor cât și pe gustul adulților. ”Cipi și surpriza” va stârni hohote de râs
în rândul spectatorilor. Este un spectacol pozitiv cu o puternică tentă moralizatoare,iar copiii
vor învăța într-un mod hazliu despre importanța adevărului, despre hărnicie și  prietenie.  Muzica
acestui spectacol este făcută live. Distribuția: Silviu Ruști și Florin Suciu Buh
Croitorie: Mariana Bradea
Scenografia: Vasile Oros și Ideart
Păpuși: Florin Suciu Buh
Un spectacol de Florin Suciu Buh și Silviu Ruști după Fodor Sandor
FABULOASA  AVENTURĂ  A  LUI  PIM


Pentru că toți copii vor, la un moment dat, să devină eroi și prințese, "Magic Puppet" v-a pregătit un spectacol pe măsură. "Fabuloasa aventură a lui Pim" este un spectacol cu aventuri, eroi și prințese din Lumea Necuvântătoarelor. Astfel, un cățel pe nume Pim va trece prin diverse aventuri care-l vor învăța că un erou este acela care caștigă prin istețime și întotdeauna face fapte bune.
DISTRIBUȚIE
Florin Suciu Buh
Silviu Ruști
H O C U S   P O C U SDacă vreţi să vă amuzaţi, să fiţi uimiţi sau pur şi simplu doriţi să vă relaxaţi, atunci acesta este spectacolul pe care îl căutaţi! Haideţi să-l cunoaşteţi pe iluzionistul Ubu şi să vedeţi ce se întâmplă când iepuraşul din joben este la rândul său magician. HOCUS POCUS este un spectacol de magie şi ventrilocie în care publicul nu este doar un simplu privitor, ci poate contribui la evoluţia spectacolului. Natura sa interactivă face ca acest spectacol să fie în continuă dezvoltare, luând forme diferite la fiecare reprezentaţie.


Distribuție: Iluzionistul Ubu - Florin Suciu Buh.
                 Iepurașul Bubu - Florin Suciu Buh.
Muzica: Barbara Suciu Buh.


M A G I E   P E N T R U   O A M E N I   M A R I Ș I   M I C I


Magic puppet vă deschide porțile unei lumi unde orice este posibil cu spectacolul ”Magie pentru oameni mari și mici”. Vă invităm să faceți cunostință cu magicianul nostru care vă va uimi de fiecare dată. Spectacolul este destinat tuturor vârstelor și fiind interactiv va stârnii multe întrebari și hohote de râs în rândul spectatorilor. În acest spectacol puteți  viziona trucuri clasice de    iluzionism cu sfori, biluțe, baloane și nu numai. Magicianul nostru vă va citi gândurile, va îndoi linguri cu puterea minții și  va face să dispară obiecte chiar în fața dumneavoastră. Acestea sunt doar câteva din iluziile pe care le puteți viziona. ”Magie pentru oameni mari și mici” îi va învăța pe copii că orice este posibil, limita este dată de imaginația fiecăruia. Spectacolul are o mobilitate crescută astfel încât poate fi jucat în orice condiții, atât pe scenă cât și în săli de clasă. Durata spectacolului poate fi de 20 sau 40 de minute în fucție de cerere.  
Distribuția- Florin Suciu-Buh                                                                                                   

                                        P I N G U I N U L      C O L O R A T

Cum ar fi dacă te-ai uita în oglindă și ai observa că dintr-un accident ai devenit, pur și simplu… roz?
Fetița–pinguin, Lia este pusă la mare încercare când e tachinată de celalalte animăluțe din cauza noului aspect. Este oare culoarea mai presus decât prietenia?
Compania Magic Puppet vă invită să urmăriți un spectacol nonverbal cu marionete care îi învață pe copii că a fi diferit nu e ceva greșit.
"Pinguinul colorat" a fost creat în cadrul proiectului Fondului ONG din Romania, "Voluntariatul, o punte între etnii", în colaborare cu Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca și MiniReactor.


Distribuție: Florin Suciu Buh
                  Silviu Ruști

 


                                           C I N E    E    I N    j O B E N  ?Cum ar fi dacă toate obiectele magicianului ar putea vorbi? Magic Puppet vă prezintă spectacolul ”Cine e în joben?”, un spectacol în care iepurașul fură toată puterea magică a a magicianului și face toate lucrurile  să prindă viață. Haideți să îl cunoașteți pe iepurele somnoros  Oghi și pe magicianul Florin Suciu Buh și să vedem dacă copii îl pot ajuta pe Florin să-și recupereze puterile. Spectacolul este unul interactiv în care copii vor putea participa direct la evoluția spectacolului astfel încât fiecare reprezentație să fie unică.Un spectacol de Florin Suciu Buh

ALTE SERVICII


Animație petreceri


Face painting


Modelaj Baloane


Ateliere          - pictură(peisaje, flori)
                     - animație stop motion și 2d
                        - creare de măști
                        - magie
                        - mimă
                        - creare de păpuși
                        - creare cadouri personificate